Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Uludağ,” Bir kap sıcak yemek, bir güler yüz”

Uludağ,” Bir kap sıcak yemek, bir güler yüz”

Uludağ,” Bir kap sıcak yemek, bir güler yüz”

Sariçam Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine yemek hizmeti sürüyor

Uludag,” Bir kap sicak yemek, bir güler yüz”

“Tespit edilen ailelerimize düzenli olarak her gün dagitiliyor”

Sariçam Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yaninda olmaya devam ediyor. Belediye Baskani Bilal Uludag, yapilan çalismalar neticesinde tespit edilen muhtaç ailelere her gün sicak yemeklerinin evlerine kadar götürüldügünü,  sayinin ise toplamda 148 hanede 400 kisi oldugunu söyledi.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, sosyal belediyeciligin geregi olarak bu uygulamayi göreve geldiklerinden kisa bir süre sonra baslattiklarini belirterek, yasli ve bakima muhtaç, yemek yapacak durumlari olmayan ailelere sicak yemek yardiminin kapilarina kadar götürüldügünü söyledi. 

Baskan Uludag,” Belediye olarak yemek dagitiminda önceligi, saglik sorunlarindan ya da diger problemlerden dolayi evde yemek pisiremeyen ailelere veriyor. Her gün 3 çesit yemegi kapisina kadar giden aileler durumdan oldukça memnunlar.  Vatandasimiza yardim etmek Belediye olarak bizim en büyük görevimiz. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekiplerimiz titiz ve uzun süren bir çalisma sonucunda ihtiyaç sahibi aileleri belirledi. ” dedi.

“Sosyal Belediyecilik” anlayisi ile pek çok Belediye’ye örnek olan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, “ Biz Belediye olarak yaptigimiz hizmetlerimizi baslayip biten degil, süreklilik arz etmesini amaçladik. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüzün yaptigi çalisma sonucunda tespit edilen 148 hanede, 400 kisiye her gün bir ögün olmak üzere sicak yemekleri veriliyor.”diye konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli